Praktisk info

Fødselsdage

Praktisk infoVi holder altid barnets fødselsdag i børnehaven, vi gør det til en stor dag for barnet og fejrer det på behørig vis. forældrene medbringer selv det som børnene skal hygge sig med. Snak med personalet i god tid og aftal med dem, hvad der er hensigtsmæssigt at medbringe….

Vi går gerne til fødselsdag hjemme hos børnene, hvis dette kan lade sig gøre.

Hvis i ønsker at holde fødselsdag privat for udvalgte børn, skal børnene inviteres privat. Vi afleverer ikke invitationer i børnehaven.


Overtøj

Praktisk infoI Myretuen er vi udenfor i mange timer hver dag uanset vejret, det er derfor vigtigt at børnene har det rigtige overtøj og skiftetøj med.

Det vi anbefaler er:

  • Børnene skal altid have et sæt regntøj og gummistøvler stående i børnehaven.
  • Efterår og vinter gerne et termosæt til under regntøjet, Flyverdragt, huer og handsker. Der skal altid være en tyk varm trøje. Varme praktiske vinterstøvler gerne termostøvler.
  • Forår og sommer. Hold øje med vejret i løbet af ugen og giv børnene praktisk tøj på efter vejret. Sandaler eller kondisko som børnene selv kan tage på.

Skiftetøj

Det er vigtigt at børnene altid har et par sæt skiftetøj liggende i børnehaven gerne flere par strømper og underbukser. Tøjet bliver ind imellem vådt, når vi er ude i al slags vejr.

Bleer

Børnene medbringer selv bleer i børnehaven, hvis dette er aktuelt.

Madpakker

Praktisk infoBørnene har selv madpakker med i børnehave. Ideer til spændende madpakker kan findes på nettet. Vi anbefaler at madpakken er så overskuelig som mulig, undgå gerne at give børnene for mange valgmuligheder i madpakken. Grønsager som gulerødder, tomater og agurk er altid et hit.

Undgå gerne for mange snacks i form af søde sager.

Børnene spiser medbragt frugt eller grøntsager om formiddagen, det må gerne være i en separat madkasse.

Vi vil opfordre jer til at vælge en praktiske madkasse som børnene selv kan åbne og lukke. Mange af de nye former for madkasser kan børnene ikke selv håndtere.


Sygdom

Praktisk info

Børnene må ikke komme i børnehaven, når de er syge. Det vil altid være en vurdering fra forældrenes side, men har børnene feber er det ofte et tegn på sydom. I forhold til feber og opkast, skal børnene have været symptomfri i 24 timer.

Vi må kun give livsvigtig medicin i børnehaven. Medicinen skal være læge ordineret og være påført tydelig dosering fra apoteket.